November Nine-chipleader: Jeg ville gerne have fortsat

November Nine-chipleader: Jeg ville gerne have fortsat

Med mindre end to måneder til årets vigtigste pokerbegivenhed, November Nine i Las Vegas, begynder alvoren så småt at gå op for de ni finalister. En af dem, der har haft lidt ekstra travlt med interviews og forberedels er chipleader Jorryt van Hoof, der senest har fået sig en snak med Pokerstrategy.com.

Her fortæller han, at han til trods for en lang måneds spil i Las Vegas gerne havde spillet turneringen færdig allerede i sommer.

"Jeg ville helt klart have foretrukket at spille videre. Ikke bare fordi jeg var chipleader, men også fordi jeg spillede mit A-game. De fleste af de andre så mere mentalt eller fysisk drænede ud, og jeg havde det virkelig godt," lyder det fra hollænderen, der nok ikke kan regne med, at det samme er tilfældet i november.

I forberedelserne op til hans største turnering nogensinde har han truffet et par beslutninger, som han ellers ikke ville. Blandt andet ved at spille med i Super Highrolleren ved EPT Barcelona, der var det tætteste, han kunne komme på at spille under det samme pres.

Men ellers har van Hoof ikke tænkt sig at ændre det store, da han er bange for, at det kommer til at gå ud over hans normale måde at spille på. Du kan læse hele interviewet her.
asd