Rasmus Sibast scorer 184.000 i lille WCOOP-highroller

Rasmus Sibast scorer 184.000 i lille WCOOP-highroller

Selvom der hver dag er godt gang i kedlerne under WCOOP, så er det altid lidt ekstra specielt om søndagen, hvor de helt store turneringer bliver rullet ud.

I går var det blevet tid til den store highroller, og i Second Chance-udgaven var der bid for en af de helt store danske turneringshajer. Det drejer sig om Rasmus 'bigoots' Sibast, der blandt 640 spillere i den $1050 dyre turnering fik forvildet sig i finalen her tidligt i morges. Der var dog ikke overraskende ganske hård modstand, og til sidst måtte Sibast give slip til en placering som nummer fem.

Med det høje buyin var der naturligvis god betaling for den præstation, der gav $32.000 svarende til 184.000 og altså en mere end godkendt søndag. Et stort tillykke skal der lyde herfra.

Desværre var der ikke meget at glæde sig over i selve hovedudgaven af den turnering, der havde et buyin på $10.300 og deltagelse af mere end 300 spillere. Selvom der var deltagelse af en sand stjerneparade af både stærke og ikke mindst uhyre varme danske turneringshajer, så blev det ærgerlige facit, at ingen af dem kunne klare sig blandt de 48 bedste og dermed i pengene. Bedste dansker blev Andreas Høgh som nummer 70.
asd