Hellmuth forudså November Nine-chipleaders succes

Hellmuth forudså November Nine-chipleaders succes

Når der skal findes en verdensmester i poker i Las Vegas til november, så er det den 31-årige hollænder Jorryt van Hoof, der står med den bedste udgangsposition.

Chipleaderen imponerede stort under opspillet i sommer, og faktisk så meget, at han tiltrak sig opmærksomheden fra en af de helt store. Det fortæller han i et nyt interview med gambling911:

"Phil Hellmuth kom over til mig i løbet af dag seks for at sige hej. Det var ret sjovt, fordi han fortalte mig, at jeg ville klare den virkelig langt," fortæller van Hoof.

Og det må man sige, at han har levet op til efterfølgende. Men selvom han har skabt sig et rigtig fint udgangspunkt, så er han ikke meget for at tale om vinderchancer eller for den sags skyld udråbe sig selv til favorit. Der bliver gravet dybt i klichéskuffen om blot at spille så godt man kan og tage én hånd ad gangen, men han har dog alligevel udset sig sin hårdeste konkurrent:

"Hvis jeg skal nævne én, så må det være Felix Stephensen. Jeg har spillet meget med ham i tidens løb og ved, han er en god spiller. Og så har han også flest chips efter mig," lyder det om nordmanden.

Han nævner også Martin Jacobson, så man må sige, at de skandinaviske spillere har gjort væsen af sig i år, selvom det set med danske øjne blev et lidt skuffende WSOP.
asd