WCOOP: Ni danskere med millionchance i aften

WCOOP: Ni danskere med millionchance i aften

Klokken 17 dansk tid bliver den anden og sidste spilledag ved WCOOP nummer 22, den $215 dyre erstatning for Sunday Warm Up sparket i gang. Og når det sker, så er der ni ekstra gode grunde til, at man som dansker skal holde et vågent øje.

Det er nemlig så mange rød/hvide spillere, der har klaret sig frem blandt de resterende 113, der i aften og nat skal fordele de helt sjove præmier mellem sig.

Blandt de tilbageværende danskere finder man blandt andre Mickey Petersen, der ligger godt og vel i midten af feltet som nummre 54 med en stak på lige under gennemsnittet. Den bedst placerede dansker er 'TummerDK', der har sneget sig helt frem på en 12. plads og har gode muligheder for at komme i spil til en plads i finalen.

Den danske succes understreges meget godt af bord nummer 44. Her er hele tre ud af de ni spillere danske, men vi håber naturligvis, at de kan holde sig fra at komme alt for meget i karambolage det første stykke tid og gavne vinderchancerne.

De resterende danskere er allerede sikret $1334, men det er næppe det, de har sat næsen op efter. Der er nemlig $244.174 til vinderen, så vi krydser, hvad der krydses kan, når spillet sætter i gang igen.
asd