WCOOP: Endnu to danske finaler uden sejr

WCOOP: Endnu to danske finaler uden sejr

De danske spiller har under årets WCOOP indtil videre været gode til at blande sig i toppen, men indtil videre uden at kunne gøre arbejdet helt færdigt. Det er en tendens, der er fortsat i går, hvor vi ellers havde et ganske fint vinderskud.

Det drejer sig om 'RealCrapDad', der havde spillet sig blandt de 15 spillere på finaledagen i event nummer 25, den $215 dyre 4-max turnering. En præstation, der i forvejen er ganske imponerende med mere end 2200 deltagere, og som blev gjort endnu bedre af, at han nåede hele vejen blandt de fire sidste på finalebordet.

Her gik den desværre ikke længere for den sidste tilbageværende dansker, der måtte tage til takke med netop fjerdepladsen. En præstation, der trods alt indbringer ham flotte $14.729 eller små 85.000 i dagskursen. Trods alt ikke helt dårligt for en god dags arbejde.

Også i event 28 var der dansk finale. Her endte 'a Bull 67' som nummer ni af de 490 startende i en $320 Mixed Hold'em, hvilket kastede $2440 af sig.

Et stort tillykke skal der lyde til de dygtige danskere herfra, og vi krydser naturligvis fingre for, at det snart lykkes at få lukket et af de finaleborde, så vi kan få det første danske smykke under 2014-serien i hus.
asd