Årets WPT-spiller jagter første sejr

Årets WPT-spiller jagter første sejr

Mukul Pahuja har fået sit store gennembrud på pokerscenen det seneste lille år. Her er det blevet til tre WPT-finaler inklusive to andenpladser og en titel som sæsonens spiller i sæson 12. Men altså endnu uden, at han har smagt sejrens sødme.

Det får han muligheden for at rette op på i Borgata Poker Open, hvor feltet efter den anden spilledag er blevet barberet ned til 150 fra de 1226 startende. Og med en stak på 562.000 og et gennemsnit på lige under 250.000 i turneringen, så er der i hvert fald skabt et ganske fint udgangspunkt for endnu et topresultat.

Det er der dog blandt andre flere prominente navne, der vil forsøge at sætte en stopper for. Både Darren Elias og Ryan Riess ligger i den gode ende af feltet, mens både Matt Glantz og Matt Affleck kommer til at skulle kæmpe noget mere for overlevelsen.

Undervejs på andendagen måtte vi sige farvel til hele 17 tidligere vindere i WPT-sammenhæng, og blandt andre den brandvarme Keven Stammen samt Carlos Mortensen og Matt Salsberg.

Der er en forholdsvis stejl struktur i turneringen med penge til top 120 og dermed stadig 30 af de resterende, der kommer til at gå tomhændede hjem, når spillet genoptages senere i dag.
asd