Gus udebliver fra længe ventet heads up-duel

Gus udebliver fra længe ventet heads up-duel

Der var lagt i ovnen til en af de helt store dueller mellem de to publikumsdarlings hos Full Tilt Poker, Gus Hansen og Viktor Blom i weekenden, hvor de var sat i stævne til en heads up-dyst.

Det blev dog noget af en skuffelse for de mange ventende railbirds, for Gus Hansen mødte aldrig op til den aftalte tid. Det skulle efter sigende være som følge af 'uforudsete omstændigheder' ifølge en repræsentant for Full Tilt, og da Pokerfuse efterfølgende har forhørt sig om en ny dato for mødet, lyder svaret, at det endnu ikke er sikkert, at der bliver planlagt en ny dag.

Helt skuffede måtte de mange ventende dog ikke slutte dagen, for i stedet for danskeren hoppede Team PokerStars Pro Jake Cody til for at være stand in. Resultatet blev dog ikke specielt positivt for briten, der måtte se sig slået af Viktor Blom i den sidste og afgørende match i No Limit Hold'em.

Imens Full Tilt altså har været noget kryptiske omkring Gus' udebliven, så har der været endnu mere stille fra hovedpersonen selv, der som sædvanlig ikke er den mest meddelsomme på de sociale medier.
asd