Kan Donald Trump redde Atlantic City?

Kan Donald Trump redde Atlantic City?

Den amerikanske rigmand Donald Trump er kendt for - ud over sin fantastiske forretningssans - at fortælle tingene som de er. Eller i hvert fald som han ser det. Senest har det været i forbindelse med Atlantic City, hvor han ser en sammenhæng mellem egen interesse og den sørgelige tilstand, tingene i gamberbyen står tilbage i nu.

"Er der nogen, der har lagt mærke til, at Atlantic City har mistet sin magi efter jeg forlod den. Jeg havde de store boksekampe, jeg introducerede UFT (Ultimate Fighting Championship, red.), jeg havde de store shows," lyder det på Twitter fra Trump, der for år tilbage trak sin økonomiske investering tilbage, selvom hans navn stadig står på et af kasinoerne.

Og det kan der nu blive god grund til at beholde, hvis han gør alvor af de seneste overvejelser:

"Jeg havde god timing, da jeg forlod Atlantic City. Nu kan det være, jeg køber mig tilbage ind - til en meget lavere pris - for at redde Plaza og Taj. De er blevet drevet meget dårligt af fonde," lyder i hvert fald den seneste tweet.

Trump er kendt for at have en stor mund, men med hans interesse for underholdningsbranchen og hans tidligere investeringer i byen kan det bestemt ikke udelukkes, at han træder til i 11. time som den store redningsmand.
 
Husk at få dit daglige skud nyheder fra pokerens verden følg os på facebook og twitter
asd