Macao fortsætter sommerkrise: Fald for tredje måned i træk

Macao fortsætter sommerkrise: Fald for tredje måned i træk

Uafhængigt af udviklingen i den omgivende verden har indtjeningen i Macao set ud til at være en konstant stigende faktor nærmest siden det asiatiske gamblerparadis i midt-slutningen af 00'erne overgik Las Vegas som den spilleby i verden med den største omsætning. Men nu ser det måske ud til, at selv dét eventyr har nået sin slutning.

I august måned oplevede Macao nemlig et fald i omsætningen for tredje måned i træk, og denne gang større end hidtil. Mens faldet i juni måned lød på 3,7 procent og det var nogenlunde det samme i juli med 3,6 af slagsen, så er det gået 6,1 procent tilbage i august til en omsætning på $3,6 milliarder. Et tal, der dog stadig er lig med en samlet væskt i omsætningen på 8 procent samlet i 2014.

Ifølge PokerNews har der været forskellige årsagsforklaringer. En del af det skulle kunne forklares med VM i fodbold, der har trukket mange af de faste spillere væk fra kasinoerne, mens resten af det skulle skyldes den kinesiske regerings store indsats overfor korruption, der har fået mange af de dyre drenge til at holde inde med at rejse til den lille ø-stat.
asd