November Ninerne dropper WSOP Australien

November Ninerne dropper WSOP Australien

For første gang nogensinde skal oktoberstoppet i WSOP afholdes i Australien i stedet for i Europa, som det ellers normalt har været vanen. Og selvom der nok skal være rigeligt med store stjerner, der tager turen om på den anden side af jorden, så sætter det sig alligevel sine spor.

I løbet af ugen kunne vi fortælle, at den brasilienske November Niner Bruno Politano har lagt dele af sine forberedelser 'Down Under' i Melbourne, men det ser ikke ud til, at resten af hans modstandere i finalen har tænkt sig at kopiere den taktik.

PokerNews har taget kontakt til mange af spillerne, og indtil videre har de fået svar fra fem mand, og de har alle sammen tænkt sig at skippe WSOP APAC i optakten. Det drejer sig om chipleader Jorryt van Hoof, Felix Stephensen, Billy Pappas, Daniel Sindelar og svenske Martin Jacobson (billedet).

Serien bliver skudt i gang med den populære accumulator-event på torsdag, og det hele afsluttes med finalen af Main Event den 18. oktober. Ud over de to turneringer er også den $25.000 dyre highroller fra den 15.-17. oktober et af de absolutte højdepunkter blandt de 10 armbånd, der samlet spilles om.
asd