WCOOP Main Event: Alex KP fører dansk kvartet videre til finaledag

WCOOP Main Event: Alex KP fører dansk kvartet videre til finaledag

Efter en lang aften og nat er de 2142 startende spillere i WCOOP Main Event blevet spillet ned til 271 af slagsen, der alle vender tilbage senere i aften for at spille ned til den endelige vinder af trofæet og de mere end $1,8 millioner.

Blandt overleverne er der fire velkendte danske navne, og især for Alexander 'AlexKP' Petersen ser det rigtig lovende ud.

Efter den første spilledag sidder han nemlig med 576.763 i stakken på en øjeblikkelig tredjeplads. Og med et gennemsnit på lige over 150.000 og blinds på 2500/5000 er der i hvert fald et godt stykke tid, til han for alvor bliver presset.

Generelt er der ikke nogen af de danske spillere, der ligger med røven i vandskorpen. Jonas 'Tulkaz' Klausen ligger som nummer 32 med næsten dobbelt average, mens Rasmus 'Jungleras' Nielsen efter lang tids dominans må lade sig 'nøje' med en placering som nummer 63 med godt halvanden gange gennemsnittet.

Sidste levende rød/hvide billede er Jannick Wrang, der er nummer 159 og med 107.409 som den eneste dansker ligger under gennemsnittet, uden at han dog af den grund er ude af billedet.

Pengene starter ved top 270, og der er dermed en enkelt spiller, der skal falde af på den $12.316 dyre bobbel. Der er dog ikke noget, der tyder på, at det bliver en af danskerne, og vi krydser fingre, når spillet genoptages klokken 20.30 i aften dansk tid.
asd