WCOOP slutter med stor dansk skuffelse

WCOOP slutter med stor dansk skuffelse

Det tegnede til at kunne blive en rigtig fin dansk finish på WCOOP-serien, da fire af de helt store profiler var gået videre til finaledagen af Main Event med solide stakke. Desværre blev resultatet en stor skuffelse over hele linjen.

Første mand til at forlade turneringen var Rasmus 'Jungleras' Nielsen som nummer 169. Det store hit fik han, da han 4-bet bluffede all in med A7s men måtte se sig kaldt af AK og ikke kunne få ting til at ske på boardet. Resten røg, da han ikke kunne ramme med AQ mod en modstander med to 5'ere i hulen. For det fik han $14.458.

Næste dansker ude var noget skuffende Alexander 'AlexKP' Petersen, der ellers var startet dagen i top tre. Det blev dog pÃ¥ ingen mÃ¥de afspejlet i hans exit som nummer 110 med JJ mod QQ til $17.671. Jannick Wrang formÃ¥ede at holde sin shortstack i live helt frem til en placering som nummer 76, hvilket sikrede ham $21.955.

Det betød, at vi kun havde Jonas 'Tulkaz' Klausen tilbage med et skud efter et topresultat, og han var da også længe med helt fremme. Desværre sluttede det hele symptomatisk for hele WCOOP-serien med en dansk skuffelse og et exit som nummer 38 til $28.917.
asd