Somerville færdig med Ultimate Poker

Somerville færdig med Ultimate Poker

Det er gået hurtigt i den forkerte retning for Ultimate Poker, siden de valgte at trække sig ud af New Jersey-markedet. Den seneste sponserede pro, der er røget i svinget er Jason Somerville, der valgte at proklamere det i søndagens udgave af sit streamede show 'RunItUp'.

Han tager det dog vanen tro ganske roligt og forklarer, at "tingene ændrede sig" efter den pludselige retræte fra det amerikanske marked.

"Der var ingen skinger opførsel, der var ingen råben eller skrigen. Det var ikke som at tale med min mor tilbage omkring år 2002. Men jeg er ikke nogen billig date, og jeg var ikke villig til at tage hvad end de tilbød mig, så vi var nødt til at gøre det på den her måde," fortæller Somerville.

Afskeden med den sympatiske amerikaner er blot den seneste i en lang række endte samarbejder for Ultimate Poker, der har fået noget på puklen på det seneste. For en god måneds tid siden valgte de på samme tid at skære både William Reynolds, Brent Hanks og de to tidligere November Ninere Phil Collins og Jeremy Ausmus.
asd