EPT-finalist laver vanvittigt online-hattrick søndag

Selvom afslutningen på WCOOP var den store overskrift inden søndagsprogrammet, så var det ikke de turneringer, der står tilbage som den mest vanvittige historie, her hvor det hele skal gøres op. Det er i stedet Pablo Gordillo, hvis nickname 'gordijú' er blevet udødeliggjort.

Spanieren, der tidligere i år tog en fjerdeplads ved EPT Wien og nu er bosat i Storbritannien, startede ud med at overkomme et felt på 1737 i Sunday Kickoff, hvilket kastede $26.013 af sig. Men det var langt fra nok til at stille sulten hos 'gordijú'. Næste punkt på listen var 'The Bigger $55'. Her var der 5.636 til start, men ingen af dem kunne altså stoppe den brandvarme spanier, der blev belønnet med $44.084.

Allerede her var der tale om en 'once in a lifetime'-oplevelse - og så havde man ikke engang set det store mesterstykke, der skulle sætte et solidt punktum for en helt enestående aften.

I Sunday Storm stillede der nemlig 35.594 spillere til start, men nu hvor Gordillo først var spillet varm, så var der naturligvis aldrig tvivl om sejren. En præstation, der spillede $30.963 ind og samtidig sørgede for, at den samlede gevinst for dagen lige akkurat passerede de $100.000.

Og så behøver vi vist ikke at sige, at den statistiske sandsynlighed kan findes på et meget lille sted. Faktisk sker det i snit én ud af 348.000.000.000 gange.
asd