Moneymaker: Begyndte først at forbedre mig i 2010

Moneymaker: Begyndte først at forbedre mig i 2010

Det at Chris Moneymaker tilbage i 2003 vandt WSOP Main Event, bliver af mange betegnet som det helt store gennembrud for poker hos den bredere befolkning. I et nyt interview med PokerPlayer365 kommer man tæt på både tiden før og efter sejren, og man får en meget god idé om, hvor mange stjerner, der har stået på den rette plads, for at det blev muligt.

For det første havde han kun spillet poker i halvandet år på hobbyplan, inden han altså leverede sit livs bedrift, og selv da det skete, var det langt fra meningen, at han overhovedet skulle have spillet:

"Jeg registrerede mig rent faktisk til WSOP-satellitten ved en fejl. Tilbage i tiden var PokerStars-lobbyen ikke så let at navigere rundt i, og sit and go's gik ikke i gang så ofte, så når du fandt én, der var ved at gå i gang, så meldte du dig bare til," lyder forklaringen på den mest lykkelige fejltagelse i Chris Moneymakers liv.

Efter sejren fortsatte han først sit liv, som om intet havde hændt. Men en WPT-andenplads førte til, at han for alvor gav pokeren chancen. Dog uden, at han lagde mange flere timer i det:

"Jeg spillede ikke så meget som almindelige proer. Jeg spillede omkring fem events under WSOP og så en turnering om måneden. Poker var ikke mit eneste fokus, og det viste sig (på resultaterne, red.). Jeg vidste, at jeg var nødt til at blive bedre, så sent i 2010 begyndte jeg at se videoer og analysere mit spil, og det blev belønnet i 2011 med en 11. plads i PCA og andenpladsen i NBC Heads Up Championship," fortæller han.

Du kan læse hele interviewet her.
asd