LIVE: Følg danskerne på millionjagt i London

LIVE: Følg danskerne på millionjagt i London

Vi er ved at være klar til den tredje spilledag under EPT London Main Event, og selvom det blev noget af et dansk blodbad på andendagen, så er der heldigvis stadigvæk et par skud i bøssen. Både Mickey Petersen og Frei Dilling-Kjær ligger dog under gennemsnittet og kan derfor ikke tillade sig at se tingene alt for meget an fra starten. Sikkert er det, at de får set noget til hinanden, for Mickey sidder i position på Frei fra starten af dagen.

Med 127 spillere tilbage i turneringen går der ikke så længe, før der skal spilles bobbelspil. 95 spillere bliver betalt, og selvom der selvfølgelig går lidt tid, inden det for alvor bliver sjovt, så er det et godt første sigte for de to danskere.

Vanen tro er der tv-dækning fra begivenhederne, og i kommentatorboksen er der som altid kyndig guide af James Hartigan og Joe Stapleton, der vanen tro får besøg af et par stjerner eller tre undervejs.

Du kan følge med i begivenhederne i videoen herunder fra klokken 13 dansk tid, og vi krydser fingre for, at det også bliver med dansk deltagelse på et af de to feature tables.



asd