Isildur tilbage til millionsmæk

Isildur tilbage til millionsmæk

Efter at have været inde i en rolig periode ved bordene, var Viktor 'Isildur' Blom i går for alvor tilbage i den forfatning, der har gjort ham til den måske mest populære spiller for railbirds på de dyreste takster på nettet.

1200 hænder fik den swingy svensker spillet på hjemmebanen hos Full Tilt Poker, og det skete vanen tro i de dyreste Mixed Games, han kunne støve op på dagen. Med takster på $2000/4000 i både 2-7 Triple Draw og Fixed Limit Omaha 8-or-better kunne det ikke undgå at give udslag på bundlinjen, og denne gang var det med negativt fortegn.

$340.000 præcis lyder underskuddet på i løbet af det seneste døgn. Det svarer stort set akkurat til to millioner danske kroner i dagskursen, hvilket er mere end ti gange så meget som den nærmeste 'forfølger' på listen over de største tabere for døgnet.

Stort set hele tabet skete i Fixed Limit Omaha, og aftageren til de svenske millioner blev spilleren 'Carlo0013', der modsat svenskeren kan glæde sig over en rigtig fin dag på kontoret og et plus på $355.000. Bortset fra den ene store duel var det endnu en af de blødere dage på de højeste takster, der måske stadig er ramt af det omfattende turneringsprogram, der har kørt både online og live den seneste gode måned.
asd