Sæt Mickey på plads og vind en PCA-billet

Sæt Mickey på plads og vind en PCA-billet

Hvis der ikke er helt nok penge på kistebunden til at spille mod det danske medlem af Team Pro Online-medlemmet hos PokerStars Mickey Petersen i de dyre turneringer live og online, så kommer nu en særlig mulighed for at vise ham, hvor skabet skal stå.

I hele næste uge fra den 20. til 26. oktober afholder sitet nemlig 'Team Pro Online Week', hvor der udover spil mod idolerne også er mulighed for at sikre sig en god skilling på siden - og endda en billet til PCA'en under solens stråler i Bahamas i januar.

Den bedste mulighed for at få skovlen under den skrappe dansker er måske, når han bliver lokket ud i fremmet land og skal spille med på Micro Stakes ZOOM med blinds på $0.02/0.04. Og hvis det lykkes at sætte Mickey på plads, så bliver en eventuel gevinst 7-doblet.

Tør man også udfordre ham i turneringspoker, så er der større gevinster at hente. Med en indbetaling i løbet af ugen får man nemlig billetter til to $20.000 Bounty-turneringer, hvor man udover præmierne også kan score $50 for at slå et medlem af Team Pro Online ud. Og de topplacerede får desuden en billet til en mindre turnering, hvor der er en pakke til PCA'en til en værdi af $16.000 på højkant.

Du kan læse meget mere om, hvordan du får din bid af kagen hos PokerStars.
asd