Søndag med flere danske finaleborde

Søndagen startede fint ud for de danske spillere. En af de tidlige større turneringer 'Sunday Kickoff' med startsskud klokken 14 havde et felt på 1629 spillere. Det blev til dansk finalebordsdeltagelse i form at 'Kjøller' der nappede en placering som nummer 5, hvilket kastede $7.737 af sig.

To en halv time senere var det tid til The Hotter $33. Hele 3286 spillede med her om en samlet præmiesum på $98.850. Igen blev det til en dansk 5. plads, og denne gang blev betalingen til 'master mufi' på $4.288.

Klokken 18 startede 8506 spillere i The Bigger $22, og her gik ramte 'MaltheE' finalebordet - det blev desværre ikke til podieplads, men en firevejsdeal sikrede danskeren 15.000 dollar.

Så gik gassen lidt af ballonen i de næste mange turneringer, men vi kan stadig på dansk 'søndagsguld' - 'Powergolf' er i skrivende stund chip leader i Sunday Supersonic, der er dog stadig langt vej hjem med 180 resterende stillere. Vi har også spottet flere andre danskere i øvrige søndagsturneringer.