Tidlig dansk sejr redder trist mandag

Tidlig dansk sejr redder trist mandag

I takt med, at det bliver mørkere udenfor, bliver det vigtigere med et par gode danske resultater online til at varme sig på. Men efter en lovende søndag blev det en noget brat opvågning at følge med i mandagens turneringsprogram på PokerStars.

Det kunne være blevet til den komplette kolde dukkert for de rød/hvide spillere, hvis ikke det var for en enkelt spiller, der reddede æren i en af de tidligere turneringer på programmet, The Big $75.

481 spillere stillede til start i den tour, og blandt dem var 'x_zola25'. Og han gjorde i den grad opmærksom på sig selv ved at spille sig frem til finalen, hvorfra han fik cruiset sejren hjem.

Selvom der var forholdsvis store hop i pengeudbetalingerne i finalen, så blev det ikke til en deal undervejs, hvilket set i bakspejlet naturligvis var en glimrende beslutning for vores danske sejrherre. Det betyder nemlig en udbetaling på $6.306, hvilket må siges at være mere end godkendt for syv timers arbejde og endda muligheden for ikke at ødelægge døgnrytmen fuldstændig.

Et enkelt andet nævneværdigt dansk resultat blev det til i The Hot $11, hvor CHINESE30 blev nummer tre blandt 4975 spillere til $4104.

Et stort tillykke skal der lyde til vores danske redningsmænd.
asd