Jens Hansen vinder Barcelona-highroller

Jens Hansen vinder Barcelona-highroller

Selvom de fleste spillere har forladt Barcelona efter den store festival i august, så bliver der stadig spillet turneringer. Og det har et par af de stærke danske turneringsspillere fundet ud af. Morten Lihn Christensen og Jens Hansen er nemlig til WPT dernede, og især for sidstnævnte blev det en ret så profitabel tur.

Han stillede til start i den €1500 dyre highroller, og selvom der ikke var lige så mange deltagere som i hovedturneringen, der slog rekord med 515 af slagsen, så var der stadigvæk fine gevinster at kæmpe om på toppen.

Det drog Jens Hansen maksimal fordel af, da han til sidst sent i går stod tilbage som vinder af turneringen til en gevinst på €19.500 eller godt 150.000 danske kroner. Og som billedet meget fint illustrerer, så var der udover gevinsten også ganske fint selskab at glæde sig over for den storsmilende vinder på fotoet efterfølgende.

Den skrappe dansker havde også to cashes under festivallen i august, men ingen af dem kommer i nærheden af det resultat, der blev spillet ind i går. Sejren lægger sig ind på en flot tredjeplads over de største gevinster i karrieren.

Et stort tillykke skal der lyde til Jens Hansen herfra.
asd