WSOP har nye turneringsplaner i 2015

WSOP har nye turneringsplaner i 2015

Vi har først lige fået afgjort ræset om at blive årets spiller i WSOP-regi for i år, men planlægningen frem imod næste års serie er allerede godt i gang. Og meget kunne tyde på, at arrangørerne har et par nye trumfkort i ærmet, når vi når frem til sommeren i Las Vegas.

I hvert fald er tournament director Jack Effel ude og spørge til råds på de sociale medier til spillere og andre interesserede, hvilke turneringer de kunne tænke sig at se på programmet i forhold til i år. Og selvom det spørgsmål i første omgang har fået en del useriøse henvendelser på banen, så er der kommet et par gode bud ud af det.

Blandt andre en Monster Stack-turnering i PLO-format og en Dealer's Choice-turnering med stort buyin, ligesom der også bliver advokeret for flere PLO-turneringer generelt, og at den nuværende $1500 skal laves til en 6-max, der egner sig bedre til det actionprægede spil.

Udover at tage bud fra den brede pokeroffentlighed, har arrangørerne også givet et par konkrete bud, som de vil have feedback på. Det drejer sig blandt andet om en 'Accumulator'-turnering, der skal køre over hele serien. Hver fredag er der en startdag, og man har mulighed for at stille til start på så mange, man ønsker. Samtlige chips indsamlet tager man med sig videre til finalen, der bliver afviklet den 2. juli.
asd