Bliv mikromillionær i november

Bliv mikromillionær i november

Alene bedømt ud på deltagertal er MicroMillions hos PokerStars den mest populære pokerserie i verden. Og nu er de klar til at afvikle den niende udgave. Det sker fra den sjette til den 16. november, hvor der i alt skal afvikles hele 100 turneringer.

Vanen tro bliver det både i alle pokervarianter og med varierende buyins fra $0,11 til $22 i hovedturneringen, og med en præmiepulje garanteret på $5 millioner, bliver der rigeligt at spille for, selvom man ikke behøver grave dybt i lommen eller slagte sparegrisen op til jul.

Sidste gang havde alene hovedturneringen mere end 57.000 deltagere, hvilket skabte en ganske uhørt førstepræmie på mere end $100.000 for det beskedne buyin.

Udover de store præmier i de enkelte turneringer bliver der også spillet om point til et samlet leaderboard. Når regnskabet skal gøres op den 16. november, stikker den samlede vinder af sted med et halvt års buyins til Sunday Million, mens der er præmier til de 100 bedste på listen.

Du kan læse meget mere om serien og få plottet det samlede program ind i kalenderen ved at gå ind på den officielle hjemmeside.
asd