Negreanu optaget i Hall of Fame

Negreanu optaget i Hall of Fame

For de fleste var det nok noget af en formsag, men i hvert fald står det nu klart, at Daniel Negreanu efter mange års venten endelig er klar til pokerens fornemste hæder i form af optagelse i Hall of Fame. Selvom der aldrig har været tvivl om canadierens plads på et eller andet tidspunkt, så var det først da han rundede 40 år i løbet af sommeren, at han endelig mødte alle kravene for optagelse.

Selvom det måske ikke kommer som nogen stor overraskelse, så er det en ganske beæret Negreanu, der efterfølgende har udtalt sig om hæderen:

"Det er en ære at blive optaget sammen med så mange store navne før mig. Og det er en endnu større ære at blive hædret i en alder af 40, det samme som legenden Chip Reese," siger Negreanu ifølger Pokerlistings efter nyheden om sit optage.

Der var tvivl om, hvorvidt der ville blive optaget en enkelt eller to i år, men det sidste blev tilfældet, da den tidligere turneringsansvarlige for WSOP, Jack McClelland, også fandt sin vej i pokerens historiske haller for sit arbejde for spillet gennem mere end 40 år.
asd