Dansk rensefest i går: Tre store sejre

Dansk rensefest i går: Tre store sejre

Der har været fuld knald under kedlerne på PokerStars i går, og for de danske spillere kastede det flere fremragende resultater af sig. Det hele startede i går eftermiddag med 'The Big $75'. Her var der 547 spillere, der stillede til start, og trods det forholdsvis lille felt sikrede det et forholdsvis flot facit.

Og det drog danske 'dotschulz' fordel af ved at sikre sig førstepladsen til den nette sum af $7.133 efter blandt andet at have afvist den stærke onlinechef Anthony 'holdplz' Spinella i finalen.

Det næste store danske resultat kom i 'Saturday Splash', og den blot $2,22 dyre rebuy-turnering havde vanen tro med over 8000 deltagere sikret godt at spille om. Det blev til hele to store danske resultater. 'denstore1' tog nemlig sejren til $9.765, men inden da var der blevet indgået en deal firevejs, hvilket også gav en ekstra vitaminindsprøjtning til danske 'Sparkkkk', der tog netop fjerdepladsen til $7.583.

Den tredje og sidste danske sejr på en flot lørdag stod 'Yentz' for, da han triumferede i et felt på 1436 i 'The Hot $55'. Det blev belønnet med $11.994. Og så er det også værd at nævne, at 'Sharkgoes' blev nummer tre i 'The Big $55' til $10.199.

Et stort tillykke til de skrappe danskere skal der lyde for den flotte optakt til et søndagsprogram, der nu i den grad har noget at leve op til.
asd