Morten Erlandsen i sen søndagsfinale

Morten Erlandsen i sen søndagsfinale

Det blev desværre ikke til den store triumf for Morten Erlandsen her til morgen, da han ellers lå lunt i svinget i 'The Nightly Forty Grand'.

Finalebordet blev en noget swingy affære for den skrappe dansker, der både var nede og vende men via en dobling fik kæmpet sig tilbage op i feltet, inden det igen begyndte at gå den forkerte vej. Den helt store nemesis var den hyperaggressive chipleader 'ded0nArrivl', der i den afgørende hånd også fik lov til at agere bøddel med AQ mod KJs all in preflop.

Spændingen holdt på floppet, og en Q på turn gav faktisk blot flere outs i form af et træk til en straight for Erlandsen. Desværre blankede river, og dermed en lidt kedelig sjetteplads til det sidste danske håb for $2671. Et tillykke skal der trods alt lyde herfra.

Oprindelig artikel
Det har mildest talt ikke været nogen imponerende søndag for de danske spillere hos PokerStars. Vi har været igennem stort og småt fra den ellers normalt så gevinstsikre turneringsdag, men det bedste, vi hidtil har kunnet støve op var en sjetteplads i 'The Bigger $22' af 'cocoojones'. Det er selvfølgelig en bedrift i sig selv med mere end 8200 spillere, og et stort tillykke giver vi da gerne for de $5084, men vi havde naturligvis håbet på lidt mere succes.

Der er dog stadigvæk mulighed for, at vi kan få det på falderebet. Morten Erlandsen er nemlig under sit alias 'Erland' dybt i den $162 dyre Nightly Forty Grand, der havde 419 spillere til start. Vi er netop gået i gang med finalebordet, og i skrivende stund ligger Erlandsen fint til som nummer tre.

Der er mere end $12.000 på toppen, og som minimum er danskeren sikret lidt over $1000. Men vi har naturligvis sat næsen op efter mere.

Vi følger med i turneringen og krydser fingre for, at der både er godt spil og skrub i dansk retning, selvom det formentlig allerede har været en meget lang søndag/mandag for Erlandsen.
asd