Mickey: Ville stadig spille poker som tabende

Mickey: Ville stadig spille poker som tabende

Med en baggrund i især kortspillet Magic er Mickey Petersen en af mange pokerproer, der har overført evnerne i andre spil til den virtuelle filt. Måske det er en af forklaringerne på, hvorfor han ikke på samme måde som flere af sine kolleger bliver træt af at spille i længden. Det giver han i hvert fald udtryk for i et nyt interview med rankinghero.com:

"Jeg ville formentlig stadigvæk fortsætte med at spille poker for sjov, selvom jeg ikke kunne lave penge på det," fortæller den stærke dansker, der dog alligevel ikke kan sige sig fri for at være glad for at tjene på det:

"Jeg vil sige at det er pengene der kommer i første række, og derefter er spændingen, anerkendelsen og alle de andre ting bare en bonus."

Den sidste pointe får han også underbygget i spørgsmålet om, hvorvidt han helst ville vinde WSOP Main Event eller $50 millioner i lotto. Her vælger han den sidste mulighed uden at blinke, og anslår værdien til at være et sted nærmere en forskel på en million dollar, hvilket trods alt også må siges at være en slags penge.

Du kan læse hele interviewet med danskeren her.
asd