Mark Newhouse: 'Jeg er stadig i gæld'

Mark Newhouse: 'Jeg er stadig i gæld'

Med mere end $3,5 millioner i præmiepenge i karrieren, en sejr ved WPT Championship og nu back-to-back finaleborde på den største scene overhovedet ved WSOP Main Event, så tegner der sig måske nok et billede af en yderst succesfuld herre, når man hører om Mark Newhouse.

Men det har langt fra været en dans på roser for Newhouse, der efter sin WPT-sejr i 2006 fik smag for at prøve krafter med de højeste takster på nettet. Her fik han aldrig for alvor fat, og langsomt men sikkert forsvandt der halvanden million dollar mellem hans hænder, indtil der ikke var mere tilbage.

"Jeg lånte $10.000, løb det op, betalte tilbage og gjorde min egen ting," var den midlertidige løsning på finansproblemerne. Men så fik han lov til at låne en vens konto, og det blev dyrt, da han endte $160.000 i hullet:

"Lige siden det øjeblik har jeg været i gæld," fortæller en hudløst ærlig Newhouse i et interview med All In Magazine.

På trods af pengeproblemerne, så fandt han altid en måde at spille WSOP Main Event, hvor han cashede for første gang i 2011. To år efter kom han så endnu engang dybt, og denne gang gik han hele vejen i finalen. Da november kom, var han dog igen i lavvande på kontoen, så da han var første mand ude uden yderligere udbetaling, så var den gal igen.

Forhåbentlig har han lært lektien denne gang, og han er i hvert fald blevet klar over én ting:

"Jeg tror, det hovedsageligt handler om, at jeg hader at spille poker," siger Newhouse i interviewet, som du kan læse her.
asd