Bellande vinder $70.000 i vægttabsbet

Bellande vinder $70.000 i vægttabsbet

Den underholdende amerikanske pokerpro Jean-Robert Bellande er både glad for mad og ikke mindst for at feste i hjembyen Las Vegas. Og i sommer blev det tilsyneladende lidt for meget. I hvert fald indgik han et væddemål til sammenlagt $70.000 om, hvorvidt han kunne komme ned og veje 245 pund eller godt 111 kilo inden Halloween. På daværende tidspunkt vejede han 287 eller lige over 130 kilo.

Det har været en hård kamp op ad bakke for Bellande, der for blot en uge siden stadigvæk manglede mere end fire kilo for at nå i mål, hvilket fik flere af hans følgere på Twitter til at foreslå alt fra juicekur over tarmrensning og til at tape plastikposer til kroppen.

Hvilke af de råd, han rent faktisk har taget til sig, melder historien ikke noget om, men her til morgen dansk tid kunne han så lægge et billede op, hvor vægten viste 244.4 pund. Og der skulle efter sigende være dobbelttjekket på endnu en vægt.

Den største giver i det store bet er Bobby Baldwin, der må hoste op med $50.000, mens det ikke er helt klart, hvem der har de sidste $20.000 ude at svømme.
asd