TV: Theo slås om $1.000.000 i hajburet

TV: Theo slås om $1.000.000 i hajburet

Den anden episode af PokerStars' store nye tv-satsning 'The Shark Cage' er kommet på nettet, og denne gang er det med den første af to danske deltagere i aktion i Bahamas. Theo Jørgensen er nemlig blevet smidt i buret, hvor han er oppe imod en online qualifier og fire andre 'hajer' i form af Jennifer Tilly, Philipp Gruissem, Scotty Nguyen og Faraz Jaka. De seks spillere dyster om en plads i finalen, hvor der er en rund million dollar på toppen til den sidste overlever.

Og det tager ikke mange minutter, før Theo for første gang kommer ind i en ordentlig pulje mod Jaka, der på turn skubber resten af stakken all in. Det får i den grad Theo til at gå i boksen, og han forsøger at tale sig selv hen imod et fold:

"Er jeg virkelig så god, at jeg kan lægge den her ned?" spørger han sig selv flere gange undervejs, mens tiden på uret langsomt løber ud.

Hvad Theo ender med at gøre, og om han får lagt pres på den anden danske deltager i turneringen Gus Hansen, kan du se i videoen her under. Der er desuden en grim hånd mellem Gruissem og Scotty Nguyen.


Shark Cage Episode 2 | PokerStars | PokerStars by PokerStarsTV
asd