Morten Lihn fejrer Halloween med stor andenplads til 75.000

Morten Lihn fejrer Halloween med stor andenplads til 75.000

Der er lagt i kakkelovnen til en stor weekend på PokerStars, hvis man skal tro den indsats, der blev lagt fra dagen af de danske krigere på fredag aften. Halloween blev nemlig fejret med manér af blandt andre Morten 'Skipper-dawn' Lihn, der fik markeret sig i en af de helt store turneringer.

Det skete i 'The Big $55', der i går havde deltagelse af 2130 spillere og derfor en velvoksen præmiepulje. Det udnyttede danskeren sig i den grad af, da han først fik spillet sig i finalen og efterfølgende hele vejen til den afgørende heads up, hvor der for alvor var noget at hente. I sidste ende måtte han dog tage til takke med andenpladsen, hvilket kastede $12.780 af sig svarende til næsten 76.000 danske kroner i dagskursen. For ni timers arbejde giver det en timeløn på mere end 8.000 kroner, hvilket trods alt må siges at være godkendt, selvom han altså ikke fik snørret sækken.

Det viste sig dog ikke engang at være den største økonomiske gevinst for en dansker på dagen. Den tegnede 'OxyElitePr' sig for i 'The Big $109', hvor han ligeledes to en andenplads. Efter at have indgået en deal heads up kastede det nemlig hele $13.167 af sig.

Et stort tillykke skal der lyde til de to danskere herfra.
asd