Video: Se vildt irriterende rammepik

Video: Se vildt irriterende rammepik

Der er mange gode grunde til at spille online poker frem for live. Du behøver ikke sætte håret og finde solbrillerne frem, du kan blot vælte ind foran skærmen i dine slidte underhyldere, og så give den max gas i de utroligt mange onlineturneringer. For eksempel en dag som i dag, hvor det er sidste skud i bøssen i denne omgang, hvis du spille med i MicroMillions. Derudover er der selvfølgelig de sædvandlige store søndagstours. Men er du ikke oplagt til en gang poker i aften, så fortvivl ikke, der er nemlig masser af onlinepoker på programmet de kommende dage.

Fra i morgen mandag står den på The Billionth Tournament Carnival, hvor PokerStars fejrer deres turnering nummer 1.000.000.000, med en turneringsrække, hvor det er ekstra lækkerier på $3.000.000 at spille om. Og hvis det ikke er nok, så er masser af andre muligheder - f.eks. på PartyPoker, hvor der hver uge er 400 nye turneringer. Der er blandt andet også en WPT Stept Challenge, hvor du har mulighed for at vinde en World Poker Tour®-pakke til en værdi af $5.000.WPT Steps Challenge spilles 24/7, så du kan spille, når det passer dig bedst.

Er du til Mac?
Sværger du til Mac - så husk, at du på Danske Spil frem til den 30.november kan deltage i lodtrækningen om 20.000 kroner. Alt du skal gøre for at deltage i lodtrækningen er at spille poker enten om rigtige penge eller ved at deltage i en af Danske Spil's freerolls. Og ja, du skal selvfølgelig lige spille fra en Mac computer :-)

Endnu en fordel ved online poker er selvfølgelig også, at du slipper for at ryge ind i en type modstander, der er så ulidelig at se og høre på - ikke mindst fordi typen måske også er en såkaldt 'rammepik' af guds nåde.

Sådan en type møder Luca Pagano i den episke head-to-head duel mod komikeren Fabrizio "James Tont" Fontana i San Remo. Om det er sjovt eller ulideligt at se og høre på, det vil vi lade være op til dig.

Har du mødt en mega irriterede pokerspiller live, og har en god historie, så pop den gerne på acemag facebook


asd