Danske Andreas Broch lige ved og næsten i Prag

Danske Andreas Broch lige ved og næsten i Prag

En masse danskere valfarter for tiden til Prag, hvor den store pokerfestival for alvor er ved at være i gang. I løbet af ugen har Eureka Poker Tour løbet af stablen, hvor flere danskere deltog, men som desværre ikke kastede noget stort dansk resultat af sig.

Det store resultat var så istedet tæt på at komme i en af de lidt mindre turneringer. I Eureka Prague Cup, som havde et buy in på €300 var der nemlig også dansk deltagelse i. 

Godt og vel 1600 havde betalt buy in og blandt de sidste 40 spillere idag på finaledagen havde vi danske Andreas Broch med. Andreas Broch som hovedsageligt holder sig til cashgame viste også, at han har format i de store turneringsfelter.

Desværre skulle det ikke blive til mere end en placering lige omkring en 30 plads, da han fik sendt sine sidste skillinger til midten med 99 og var oppe imod KQ. Boardet så ellers rigtig fint ud lige indtil river, hvor der sejlede en klam Konge ind. 

Det blev altså desværre ikke til de €76.000 der var på toppen, men vi ønsker dog stadig Andreas tillykke med resultatet og håber han kan gøre det i en af de andre turneringer. 


asd