Ærgelig dansk dag i Prag - Ravnsbæk badbeatet på det groveste

Ærgelig dansk dag i Prag - Ravnsbæk badbeatet på det groveste

Det så rigtig godt ud inden dagens start, hvor vi havde hele 5 spillere med videre til dag 3. Men hvor klokken har rundet 19:30 har vi desværre ikke flere danskere med i turneringen. 

Først røg Mickey Petersen på en 159 plads, som dog akkurat var nok til at give lidt euro med hjem. Han fik €8.970 for den præstation. Herefter røg Jannick Wrang og Morten Lihn som henholdsvis nummer 134 og 120, hvilket kastede €9.610 af sig. på en placering som nummer 100 måtte MortenVM takke af, og det modtog han €10.740 for.

Sidst men ikke mindst er vores helt store håb Simon Ravnsbæk netop røget efter 2 uheldige hænder, hvor specielt den sidste trak tænder. Først caller Ravnsbæk en shortstack med 33 og er oppe imod 89. Modstanderen rammer desværre et par og Ravnsbæk må se potten gå til den forkerte side. 

Herefter forbarmer dealeren sig dog over danskeren og tildeler ham KK, hvilket han straks sender til midten. En amerikaner vælger imidlertidig at calle med Q8. På sygeste vis ender boardet med at give modstanderen et fuldt hus og dermed exit for ravnsbæk, som modtager €11.920 for sin placering omkring en 95 plads. 

Alt i alt en lidt ærgelig dag. Lige nu er en græker chipleader og sidder med hele 1.020.000 chips foran sig.
asd