Dan Bilzerian: 'Beskyldningerne mod mig er falske'

Dan Bilzerian: 'Beskyldningerne mod mig er falske'

Dan Bilzerian er ikke uvant med at stå i rampelyset. Den professionelle pokerspiller har haft mindre roller i en håndfuld film, herunder Lone Survivor og The Other Woman . Bilzerian, der er døbt 'Kongen af Instagram', har ikke mindre end 5,8 millioner tilhængere, som følger med i hans billeder, der skildrer en international playboy livsstil med private jetfly, high-stakes poker, lystbåde og ikke mindst rigtig mange letpåklædte kvinder. Med en rapporteret formue på mere end $100 millioner og berømte venner Miley Cyrus lever Bilzerian umiddelbart et et problemfrit liv.

For nogle uger siden er Dan Bilzerian dog kommet i rampelyset af en helt anden og knap så flaterede årsag. Den 34-årige playboy blev den 10. december sagsøgt af den i Miami boende model Vanessa Castano, som hævder at Bilzerian sparkede hende i ansigtet på en trendy South Beach club. Anklagen lyder på voldsomt og forsætligt spark i ansiget, og ifølge kilder skulle han have været iført noget der minder om militærstøvler. 

Men det er ikke det eneste problem han er havnet i. Få dage efter den første sigtelse blev Bilzerian arresteret i LA International Airport - denne
gang med beskyldninger om at være i besiddelse af komponenter til bomber og en eksplosiv brandbombe.

Ifølge people.com tager Bilzerian det relativt roligt, og udtaler 'alle beskyldningerne mod mig er falske'. 

Bliver Bilzerian dømt skyldig, risikerer han op til seks års fængsel.

Skyldig eller ej, så forstår manden at fyre den af...........med store vandmeloner, som det fremgår af nedenstående video.

asd