Fantastisk torsdag - dansker vinder $36.330 som runner up i Thursday Thrill

Det blev en stor dansk torsdag på onlinefronten med flere finaleborde. Det største cash kom i gårdagens største turnering, nemlig $1.050 Thursday Thrill Progressiv Super-Knockout.

519 betalte i går de $1.050 det koster at spille med i Thursday Thrill Progressiv Super-Knockout. Danske 'Leopold1966' spillede sig tilbage i januar til en 6. plads og $13.621 i samme turnering, men i går gik den endnu bedre, han var faktisk så tæt på at vinde turneringen, som kan kan komme. På finalebordet gik han til heads up, hvor han desværre måtte overgive sig til 'Poker Own U'. Det gik vildt stærkt med de sidste 5-6 spillere tilbage, der kun brugte omkring 20 minutter til at lukke turneringen. Danske 'Leopold1966' fik $36.330 for sit store resultat - det er omkring 240.000 danske kroner.

Og der var masser af andre flotte resultater.

I The Big $33, hvor 'jordialba10' i et felt på 1011 gik hele vejen til guldet og vandt $5.459

Det blev til en runner up placering til Richard 'a Bull 67' Løth' i The Big $162. Heads up blev der indgået en deal, hvor de delte pengene og spillede om de sidste 500 dollar, som gik til gutten fra Canada. Den danske tyr kunne sætte $16.753 ind på kontoen.

I The Big $22 spillede 2975 med og her var der også et fint dansk cash. 'ettafast' ramte finalebordet, og med tre tilbage blev der indgået en deal, der sikrede danskeren $7.301 for den andenplads han endte på. Det var $800 mere end nummer fik og $300 mindre end nummer tre, så det ligner en fin deal for 'ettafast'.

'GumPoker' blev nummer fire i The Hot $7.50 og fik $1.508

Det blev til endnu en dansk 4. plads. Den kom i The Hot $44 i form af 'klovn01', der blev $3.375 rigere.

'patrickgoet' blev 5'er i The Big $11 og det kastede $2.837 af sig.