Danskerne snublede i SCOOP-opløbet

Danskerne snublede i SCOOP-opløbet

Det gik desværre ikke som ønsket i SCOOP 42. I high-udgaven havde Sasuke spillet sig frem til semifinalen, men 'Donger Kim' fra Sydkorea satte en stopper for den skrappe dansker, der må dermed måtte vinke farvel til SCOOP-titel og de $236.775 i førstepræmie - dog med et fint cash på $67.650. 'Donger Kim' vandt i øvrigt turneringen.

På et board der viste    checkede 'Donger Kim' hele vejen til river, hvor han check-raisede all in. 'Sasuke' kaldte med to par , men desværre havde 'Donger Kim' med   ramt trips på floppet. 

I SCOOP 42-M var 'Tochminator' blandt de sidste otte spillere, da turneringen blev genoptaget i går aftes. Desværre var der heller ikke dansk skrub i den turnering, og danskeren endte som nummer seks til $21.840.

Stadig mulighed for dansk SCOOP-titel

SCOOP-44 turneringen er på pause og starter op klokken 17:00. I Low er der 174 spillere tilbage. Bedste dansker er 'Palsgaaard1' som nummer 13. Han ligger med omkring det dobbelte af average.

I Medium er der 192 spillere tilbage og her ligger Simon 'ministerborg' Ravnsbæk som bedste dansker. Er lige nu nummer 10 med over
det dobbelte average.

I den $2.100 dyre High udgave er feltet reduceret til 77, og her ligger Morten Varbæk 'MortenVM' Mortensen, som eneste tilbageværende dansker, lunt som nummer 7, men lige under det dobbelte af average. 

 'marktb' ligger som 2nd chipleader i SCOOP-45-L. Der er stadig 410 tilbage af de 22.164 startende. Vinderen bliver millionær i danske kroner da førstepræmien hedder $221.653
asd