Mads Smith Hansen snublende tæt på sejr i Super Tuesday

Både Søren og Mads Smith Hansen leverer med jævne mellem gode resultater på PokerStars - i går var det Mads 'moumaife84' Smith Hansen, der var snublende tæt på at tage sejrn i Super Tuesday.

408 spillere havde valgt at betale de $1.050 det koster at spille med i tirsdagens store turnerning, og 'moumaife84' tog den hele vejen til
finalebordet. Desværre manglende lige det allersidste skrub for at tage guldt, men det blev til en flot 3. plads og $42.840.

Morten 'Houbanan' Hougaard Jespersen gav den god gas i The Big $162. Ud af et felt på 585 dealede han sig til at blive økonomisk vinder af turneringen. 'Houbanan' blev runner up, men vandt med $14.857 lidt mere end nummer et 'FluAnta' der vik $13.661.

Også 'IgorKarkarof' spillede med, og han blev nummer 50 til $2.040.

Simon 'ministerborg' Ravnsbæk gav den et forsøg i The Hot $55, hvor det blev til finalebord og en 6. plads til $2.281.