Phil Ivey flasher ny Chrysler - flasher han snart et nyt WSOP-armbånd?

Phil Ivey flasher ny Chrysler - flasher han snart et nyt WSOP-armbånd?

Mangler Phil Ivey buy-in til WSOP i jagten på endnu et armbånd? Naaaaaaaa det tror vi nu ikke, men ikke desto mindre optræder Ivey lige nu i en ny reklamefilm for Chrysler, hvor han flasher den nye Chrysler 300. Og hva' faen - money talks, og vil Chrysler vil betale, så skal man vel ikke holde sig for fin til det - modsat hos sportsstjernener står sponsorerne ikke i kø for at betale pokerstjernerne. 

Ivey flaher dytten med følgende voice over/pay off: There’s nothing wrong with being flashy, so long as you’ve done the work to back it up. 

Og Phil Ivey kan godt prale af sine edrifter. Han har allerede 10 WSOP-armbånd - det samme har Johnny Chan og Doyle Brunson. Kun Phil Hellmuth er dem alle overlegen med hele 13 af de eftertragtede men ikke særligt kønne armbånd. Hvem der i dette års verdensmesterskab vinder armbånd må tiden vise, og vi har samtidig til gode at høre om de vilde væddemål, som spillerne indgår - f.eks. som i 2014, hvor Daniel Negreanu tilbød spil på beløb op til 1 million dollar.

Og her er så reklamen med Phil Ivey:

asd