Sammensæt det bedste pokerhold og vind en tur til Las Vegas

Sammensæt det bedste pokerhold og vind en tur til Las Vegas

Så er det tid til at finde tre af dine gode venner, der kan spille poker, og dermed sammensætte dit dream team, der kan vinde DM i holdpoker. Den fede førstepræmie er fire pladser på Pokerchef-turen til Las Vegas. 

DM i holdpoker spilles i perioden fra den 17. august - 26. september. Et hold består af fire deltagere. Hver deltager skal spille fire turneringer i løbet af fire uger. Således at spiller 1 spiller hver mandag, spiller 2 spiller hver tirsdag, spiller tre spiller hver onsdag og spiller fire spiller hver torsdag. Den første turnering spilles mandag den 17. august og den sidste indledende runde spilles torsdag den 10. september.

Hvert hold har valgt en holdkaptajn, og det indebærer blot, at denne person står for kontakten til Danske Spil. Hver spiller på holdet optjener point alt efter, hvor godt vedkommende klarer sig i sine turneringer. De 10 hold, der samlet set har fået flest point i de fire indledende runder, vinder adgang til semifinalerne.

Sidste frist for tilmelding er 14. august klokken 12:00. Alle hold der er tilmeldt inden 1. august deltager i lodtrækningen om et buy in til DM i Poker til ca. 1.000 kroner til hele holdet.

Tilmeld dit hold senest den 31. juli 2015 og deltag i lodtrækningen om 4 billetter til DM i Poker dag2 til en værdi af ca. 1.000 kroner 

Her de fede præmier

1. præmie: 4 billetter til Pokerchefen Las Vegas 2015
2. præmie: 4 buy ins til DM i Poker dag 3 a ca. 3.500 kroner stykket
3. præmie: 4 buy ins til DM i Poker dag 2 a ca. 1.000 kroner stykket 
4. præmie: 4 buy ins til DM i Poker dag 2 a ca. 1.000 kroner stykket
asd