Er Ladbrokes på vej tilbage til Danmark?

Er Ladbrokes på vej tilbage til Danmark?

Der er gang i den i spilbranchen. Bwin tjekkede for længe siden ud af Danmark, og senest har Ladbrokes også trukket sig ud af det relativt lille og hårdt konkurrenceprægede danske marked. Men måske er de på vej tilbage.

bwin.party blev tidligere på måneden enige med 888 om en overtagelse at førstnævnte til £898 millioner. Det bud er dog efterfølgende blevet overgået af GVC Holding - der er endnu ikke en underskrevet deal, og hvis bwin.party løber fra aftalen, så kan 888 se frem til at modtage et plaster på såret på £5.708.380 i 'erstatning'.

Nu meldes det ud, at Ladbrokes og Gala Coral er blevet enige om at fussionere - en aftale til £2,3 milliarder. Både Ladbrokes og Gala Coral er mega store på sportsbetting, men små på poker, og iøjeblikket er begge blot på iPoker network. Men det kan jo laves om.

Det bliver spændende at se hvad fremtiden bringer - måske 'nyt' til det danske marked med Ladbrokes Coral og/eller bwin.party under 888.holding.......................eller måske køber de en dag Danske Spil
asd