pokermonica monica martinsen

DM i holdpoker: Monica stiller op med 'poker og patter'

Monica Martinsen - også kaldet Pokermonica er en rask tøs, der forstår at fyre den af i festlig lag - og hun er heller ikke piv-ringe ved pokerbordet. Nu har hun samlet et noget af et gustent møgteam til at spille med i Danske Spils DM i Holdpoker 2015, hvor førstepræmien er 4 billetter til Pokerchefen Las Vegas 2015

Monika skriver således på fæsen:

'BOM så kan det ikke ikke holdes hemmeligt længere....
Dream-teamet er valgt og Vi er klar til at sparke røv til DM online poker tam tam via Danske Spil. Dream-teamet hedder selvfølgelig POKERMONICAS HELTE og består af ingen ringere end:
- Johnny Øst - EAST, manden alle hader at sidde ved bord med da han er farlig når han først får chips, habil pokerspiller gennem mange år og flere store wins i både live såvel online, ind og udland.
- Anders Jensen, den stabile og knald dygtige online haj der underviser og har været en fast del af danmarks pokerelite i mange år, han kender alle tricks og bliver svær at komme uden om når først han har sat sig fast.
- Morten Guldhammer, tossen fra jylland der for 1 krone gik hele vejen i EPT og satte pokeren på landkortet for alle, ved sin ærlighed og hans evigheds motto POKER og PATTER.
- Pokermonica, vuf sagde hunden og smiler bare, no introduktion needed...Game on derude......'

Vi spurgte Monica om hvilket hold og team-medlemmer hun helst vil banke, og fik svaret 'Ingen af dem der ville være TOP liret at slå/udfordre stiller jo op øv æv'.
 
Hun har nok ret, og her på redaktionen må vi konstatere, at det er et uhyggeligt team Monika har banket sammen og der er vel nærmest tale om en 'sure win' :-)
 
Du kan stadig nå at samle dig et team med tre venner og spille med i Danske Spils DM i Holdpoker. Tilmeldingsfristen er den 14. august kl. 12.  Læs mere om DM i Holdpoker og tilmeld dig hold her



asd