Neymar Jr rammer Royal Flush i Barcelona

Neymar Jr rammer Royal Flush i Barcelona

I disse dager er der som bekendt en del af de store pokerdrenge samlet i Barcelona til EPT- og Estrallasturneringerne - men foruden pokerkendisser, så er lidt ekstra stjernedrys i form af blandet andet Neymar Jr. Den 23-årige angriber hygger sig med lidt poker, og i sidste uge kunne Neymar's 30 millionere følgere af hans Instagram se en lækkerbisken af en hånd - det var intet mindre end en Royal Straight Flush.

Ifølge pokerstarsblog stammer hånden fra en €50 Super Stack turnering, hvor Neymar ramte finalebordet. Og han er åbenbart glad for den turnering, for hen over weekenden spillede han den igen og ramte igen finalebordet, hvor det blev til en 6. plads, så der bliver foruden live poker også tid til lidt onlinepoker. 

Tilbage i maj måned signende PokerStars en deal med det brasilianske fodboldikon, og Neymar Jr. har siden været ambassadør for PokerStars - nok set i lyset af, at PokerStars er begyndt at etablere sig som bookmaker i flere lande. Fortsætter Neymar med at ramme SÅ gode hænder i poker går han også en fin karriere i møde ved pokerfilten - men mon ikke den 23-årige stjerne i de næste par år foretrækker grønsværet frem for pokerfilten. 

Vi ved ikke, vhor mange millionermilliarder at Neymar får for at at frontfigur for PokerStars, men vi er sikre på, at den unge gut med reklamefilm som nedenstående nok skal skaffe PokerStars en ny kunde eller 2.................millioner.





Her den smukke hånd

 






asd