Vil du være verdensmester - Så er det lækre program lige her

Vil du være verdensmester - Så er det lækre program lige her

Om ganske få dage begynder WSOPE, som dette år afholdes i Berlin. Og det betyder at der er mulighed for at få et armbånd med hjem og kunne kalde sig WSOPE-champ.

Med tanke på den korte køretur her fra Danmark skulle der være grobund for at få en masse danskere med i turneringerne. Og det er et ganske lækkert program der bliver disket op med, som både henvender sig til dem med en stor pung, men også dem der bare vil prøve at være en del af det og måske ikke har den helt store bankroll. 

Det hele starter op på lørdag med en €2.200 Six-handed event og vil i løbet af den første uge diske op med hele 8 turneringer, hvor buy in går fra kun €550 eller hvad der svarer til lige over 4.000 danske kroner og op til €3.250 eller godt 25.000 danske kroner. 

Om mandagen efter går det så løs med Main Event, der har et buy in på €10.450 eller godt 78.000 danske kroner, mens Highrolleren med et buy in på €25.000 starter op dagen efter.

Det kan da lige nævnes, at alle dem, som ikke agter at spille også vil kunne følge med herhjemme fra, da det hele kan streames live via det nye Twitch.
asd