theo jørgensen poker blog

Theo med ny blog: Læs om vanvittigt drukspil - Theo husker ikke €120.000 pot

Theo Jørgensen er på banen igen med en ny blog, og som kotumen er med de blogs, så er det med at spidse ører, da det simpelthen bare er underholdning fra start til slut. 

I denne omgang starter Theo ud med et lille resume fra den årlige julefrokost med de gamle sjufter, hvor specielt "Villy-Betjent bliver nævnt flere gange og sætter godt og grundigt på plads omkring en historie fra de gamle dage. 

Herefter følger der en lille opsumering fra EPT Prag Main event. En turnering Theo dog aldrig fik den store succes i, men måske var det meget godt. I hvertfald for os andre. 

For straks efter exit i turneringen begav Theo sig på tur med finske Ville Wahlbeck og 5 andre finner. Det starter stille og rolig med et restaurantbesøg. Men herefter tager det fart, og selvom Theo beskriver, hvor påpasselig han er med at blande alkohol og poker sammen, sætter han pludseligt i et spil €25/€50 PLO med minimums indskud på €2500. 

Første regel Theo bliver introduceret for, er at vinder man med en 2'er på hånden må man uddele to 5 cl shots, vinder man derimod med to 2'er på hånden er det de 6 andre som skal have en af de langbenede shots. 

Herefter taget det virkelig fart, og det går nok først op for Hr. Jørgensen dagen efter, hvor vildt det egentlig har været, da vennen Ville Wahlbeck sender et billed fra dagen derpå, og samtidig fortæller hvor vanvittigt spillet har været. Vi kan som eksempel nævne en €120.000 pot, altså 900.000 danske kroner, som Theo hev hjem, men som han intet kan huske af. 

Med det i mente kan vi virkelig anbefale at læse Bloggen inde på ekstrabladet.dk, som også kan findes ved at trykke her

asd