NFL-spiller udsat for væbnet røveri under pokerspil

NFL-spiller udsat for væbnet røveri under pokerspil

NFL-spilleren Corey Tindal, der er cornerback hos Cincinnati Bengal blev tidligere på ugen slået ned og røvet under et spil poker på Super 8 Motel i Huntington, West Virginia Sammen med en ven spillede Corey Tindal poker med to andre mænd, som de kun kendte øgenavnene på, da en af de ukendte mænd pludselig hiver en halvautomatisk pistol frem og beder dem og at lægge sig ned og aflevere alle deres penge, oplyser flere amerikanske medier.

Ifølge politiet slog pistolmanden Tindal to gange i hovedet med pistolløbet og bad om pegene. I alt blev ofrene røvet for omkring $2.400 i kontanter, tre mobiltelefoner til en samlet værdi af $1.600 samt nøglerne til en lejet bil.

Politiet har stadig ikke identificeret eller fanget røverne, og oplyser samtidig, at ofrene ikke vil blive tiltalt for ulovlig gambling.

Corey Tindal spillede i tre år som cornerback for Marshall University, men i april underskrev han en, ikke-garanteret kontrakt på i alt  $1.620.000 over tre år med Bengals.

Her på redaktionen har vi ikke det store kendskab til Super 8 Motel i Huntington, men en læser af artiklen på herald-dispatch.com kommenter artiklen med 'Nothing good happens at a Super 8 after midnight when you're playing cards with thugs from Detroit and you only know them by nicknames'- og det har han åbenbart pænt ret i. ‭
asd