poker henrik hecklen

Henrik Hecklen med fantastisk oktober på high stakes - plus på 913.000 kroner

Efter af have kørt med overskud de første 3-4 første måneder af 2016 gik det specielt efter sommeren helt galt på high stakes taksterne for Henrik Hecklen, og helt i hullet var han ultimo september med et grimt minus på omkring 1,5 millioner kroner. Et så stor minus kan tage modet fra de fleste, men heldigvis
for Hecklen, så har han haft en fantastisk oktober - så fantastisk, at han ifølge highstakesdb.com er oktobers 3. største vinder kun overgået af Patrick Antonius og Daniel Cates.

Top 3 vinder oktober high stakes

1. Patrick 'Fake Love888' Antonius, $373.348
2. Daniel 'w00ki3z' Cates, $169.886
3. Henrik hhecklen' Hecklen, $134.618

De mange skønne dollars, der er gået Hecklen's vej betyder, at et dundrende underskud på 1,5 millioner kroner nu er vendt til et lille plus på et par tusinde dollars. Vi håber, at Henrik Hecklen fortsætter de gode takter, så han kan lukke regnskabsåret i et stor plus.

Uanset at Patrick Antonius har givet den gas på det seneste, så er det, år til dato, stadig Ben "sauce123" Sulsky, der ligger i front som årets største vinder - omvendt ligger Viktor 'Isildur1' Blom, som årets andenstørste taber med et minus på næsten 4,5 millioner kroner.

Her år til dato top 5 vinder og top 5 taber:







asd