Caribbean Poker Party på Punta Cana er skudt igang!

Caribbean Poker Party på Punta Cana er skudt igang!

PartyPoker startede weekenden højt og flot Caribbean Poker Party. 262 glade fans hoppede ombord på PartyPoker private fly i Birmingham og satte kursen mod Den Dominikanske Republik - målet var Hard Rock Hotel og Casino i Punta Canta.

Lørdag blev der spillet dag 1A af Worl Poker Tour Caribbean Main Event, en turnering med et buy-in på $5.000, og en garanteret præmiepulje på 1 million dollars.

Det blev ikke til en ny triumf til Mike Sexton, der netop har vundet sin første WPT-titel i Montreal til et cash på $425.980. Det var chip leader, efter dag 1A, Roberto Vahlis fra Venezuela, der sendte Secton ud af turneringen på følgende hånd:

På et board med AhKs7s9h med et pot på omkring 55.000 er Mike Sexton allerede all in. Roberto Vahlis byder omkring 14.000, og efter lidt tid i tænketanken kalder Keven Stammen.  'Jeg vil vædde på, at du sidder med to 7'ere', siger Sexton til Stammen - det gjorde han nu ikke, det gjorde til gengæld Roberto Vahlis, og han har dermed trips. Der er dog flere out til Mike Sexton, men river Jh var ikke en af dem og Sexton dermed en tur på railen.

Som det fremgår af billedet, er chip leader efter dag 1A Roberto Vahlis hysterisk glad!




Her de måske lidt mere happy fans ved PartyPoker-flyet




Hvis du ikke har prøvet PartyPoker's $150k Guaranteed Sunday, så kan du åbne en konto her


asd