Top 10 pokerhistorier 2016 - masser af prop bets

Top 10 pokerhistorier 2016 - masser af prop bets

Det er tid at runde pokeråret 2016 af, og det har Pokernet gjort med en række artikler - en top 10 liste med pokerhistorier i 2016.

På top 10 listen er der naturligvis blevet plads til prop bet historierne, som blandt andet omfatter Antonio Esfandiari's prop bet med high roller Bill Perkins, der endte med at at 'the Magician' til 2016 PokerStars Caribbean Adventure tissede i en beholder under pokerbordet i et break. Esfandiari vandt væddemålet på $50.000, med blev smidt ud af turneringen, og som undskyldning valgte Esfandiari at donere de 50.000 dollars til velgørenhed. Hvorfor Antonio Esfandiari valgte at tisse under pokerbordet, det kan du læse mere om her. 

Her Esfandiari's 'tisseundskyldning':




Det blev også til en MMA-fight mellem Olivier Busquet og JC Alvarado, hvor sidstnævnte med et par års erfaring brasiliansk jiu-jitsu i MMA måtte betale $150.000, hvis han tabte og Olivier Busquet 'kun' $120.000. Busquet fysiske fordel afgjorde efter tre runder det væddemål - og JC Alvarado fik tørre tæsk og som du kan se i nedenstående klip, så han mildest talt ikke for køn ud efter kampen.




Af andre prop bets kan nævnes Bill Perkins og Bilzerians bet, hvor Instagram-kongen skulle cykle fra Las Vegas til L.A. på under 48 timer, og så det helt vanvittige bet, hvor Vanessa Selbst i en brandert under PCA gav 180:1 på $10.000 såfremt Jason Mercier vandt tre WSOP-bracelets. Som Mercier's armbånd så småt blev hevet hjem var der svedetur til Selbst, der stod til at miste 1,8 millioner dollars, hvis Jason nappede et armbånd til. Det endte med at Vanessa købte sig ud af væddemålet - læs hele artiklen om Jason Mercier's WSOP-prop bets og de øvrige top 10 historier
asd