Robin 'robinho' Ylitalo

Dansk fiasko - svensk magtdemonstration i $320 Omania High Roller

Kulden lagde i går, på flere områder, sin klamme hånd på Danmark. Caroline Wozniacki satte en komfortabel 6-1, 3-0 føring over styr mod tyskeren Julia Görges ved ASB Classic i New Zealand, og endte med at tabe kampen.

Håndboldherrere spillede elendigt i Bygma Cup mod Ungarn, og den danske stregspiller René Toft Hansen måtte hive adskillige store 'filmscener' frem for at Danmark kunne hive en slatten 24-21 sejr hjem. I virkeligheden skulle Toft være blevet udvist for skuespil og ikke spillerne fra Ungarn, og så var kampen nok endt anderledes.

På onlinefilten var det også en ualmindelig tynd dag - kun Simon Rønnow 'IgorKarkarof' Pedersen fik hentet dollars til kontoen. Det gjorde han til gengæld ganske fint, idet han spillede med i Hot $109 og blev 3'er til $5.125.

Svensk magtdemonstration

Hvad de danske pokerspillere ikke formåede, det gjorde de svenske. Robin 'robinho' Ylitalo, der blandt andet har en EPT London sejr, en TCOOP-titel i PLO fra 2013 og endnu en TCOOP-titel fra 2016, var i går at finde i den $320 dyre Omania High Roller 5-Card PLO. Ud af de 117 deltagere kæmpede ikke mindre end fire svenske spillere sig på finalebordet, og heads up blev mellem Robin 'robinho' Ylitalo og en anden svensker med nick 'JWilshere', og den dyst vandt 'robinho' og cashede $8.197. Runner up fik $6.222. De to andre svenskere 'ShipitFTW911' blev 4'er til $3.585 og 'Sasuke234' nummer seks til $2.066.

Bedste dansker blev 'chorizo72' som nummer 20, og dermed langt fra pengene, der gik til top 11.


asd